top of page

The Full Story

Trainers & coaches 

Bij Present Coaching hechten wij veel waarde aan kwaliteit en hebben daarom ervoor gekozen om de samenwerking aan te gaan met verschillende specialisten en deskundigen. 

Maarten van Elst

Maarten van Elst
Vitaliteitscoach/adviseur

Maarten van Elst is een vitaliteitscoach & adviseur. Hij is wat wij noemen een vakidioot en weet kennis uit verschillende wetenschapen te vertalen naar een praktische en vooral solide raamwerk. Als je als teamleider harmonie op je werkvloer wilt waardoor jij en je team buitengewone prestaties kunnen gaan leveren?  dan is Maarten DE persoon om mee te sparren. 

Pascal Royen
Bewegingsagoog

Pascal Royen is wellicht het meest enthousiast en vriendelijke persoon die je ooit zult ontmoeten!

Pascal geeft aan dat het stukje ervaren en inleven vaak te kort schiet mede door de werkdruk die men ervaart. Als zorgmedewerker wil je het beste voor de cliënt. Maar zijn we wel zo bewust bezig met de cliënt en hoe goed kunnen wij ons eigenlijk inleven in de dagelijkse problematieken die zij ervaren?

Wil je je deelnemers beter begrijpen en zou je zelfs hen beperkingen willen ervaren door een ouderdomssimulatie pak GERT. uit te proberen dan is Pascal DE persoon om in te schakelen!

Pascal royen
Azmi Alubeid

Azmi Alubeid 
Toegepaste psycholoog & vitaliteitscoach 

Na het afronden van de opleiding tot bewegingsagoog ben ik toegepaste psychologie gaan studeren met als doel een beter begrip te verkrijgen over de verbinding tussen lichaam, geest en de maatschappij.

 

Na ruim 12 jaar in de zorg te hebben gewerkt als bewegingsagoog bij verpleeghuis Oudshoorn, (vitaliteitscoach bij HWW zorg en projectleider bewegingsagogie en vitaliteit bij leliezorggroep, heb ik de keuze gemaakt om verder te gaan binnen het onderwijs en ben ik tegenwoordig docent en onderwijs ontwikkelaar voor het profiel bewegingsagogie bij mboRijnland.

 

En via Present-coaching geef ik samen met mijn fantastische collega's trainingen op het gebied van coachen, verandermanagement, persoonlijke ontwikkeling, bewegingsgerichte-zorg en fysieke weerbaarheid.

bottom of page