top of page
Alles Frits? fysieke weerbaarheidstraining
Alles Frits? fysieke weerbaarheidstraining

di 07 mei

|

Hulshorst

Alles Frits? fysieke weerbaarheidstraining

Deze training richt zich op het ontwikkelen van een stevige lichaamshouding, het behouden van balans in emotioneel uitdagende situaties, het stellen van grenzen en het omgaan met agressie. We bieden praktische vaardigheden zoals het loskomen uit diverse grepen, het afweren van klappen en trappen, en

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

07 mei 2024, 10:00 – 16:00

Hulshorst, Harderwijkerweg 497, 8077 RJ Hulshorst, Nederland

Over het evenement

Actieve en interactieve aanpak 

Onze training is een dynamische en interactieve ervaring. We oefenen fysieke vaardigheden en technieken, maar leggen de nadruk op hoe je jezelf mentaal kunt versterken. Veiligheid en zelfreflectie staan voorop, en we bieden handvatten om jezelf in alle opzichten krachtiger te maken.  

Voor wie is de training? Deze training is speciaal ontworpen voor medewerkers in de zorg, ongeacht hun niveau of discipline. Of je nu binnen of buiten de zorginstelling werkt, deze training biedt waardevolle inzichten en vaardigheden om met uitdagende situaties om te gaan.  

🏆 Accreditatie Je kunt rekenen op erkenning voor je inzet! De training is geaccrediteerd en biedt punten bij het V&VN Kwaliteitsregister, zowel voor de basistraining als de jaarlijkse herhalingstraining.  

🕒 Tijdsduur en groepsgrootte De basistraining bestaat uit 1 bijeenkomsten van 6 uur. De herhalingstraining duurt ook 6 uur en vindt jaarlijks plaats. Onze groepen zijn bewust klein gehouden, met maximaal 25 deelnemers, om persoonlijke aandacht en interactie te bevorderen.  

📋 Toetsing Alle deelnemers die de volledige training bijwonen, ontvangen een certificaat als bewijs van hun prestatie. 

🎓 Trainers met expertise Onze trainers: Azmi Alubeid.  

Ben jij klaar om stappen te zetten in het vergroten van je zelfvertrouwen en veerkracht in de zorg? Ontdek hoe je jezelf kunt versterken en met meer vertrouwen kunt handelen in uitdagende situaties. Neem vandaag nog contact met ons op en geef jezelf en je collega's de kans om te groeien en te excelleren in jullie belangrijke werk.

Tickets

 • Early bird ticket

  € 87,95
  Btw: +€ 18,47 Btw+€ 2,66 servicekosten
  Verkoop geëindigd op
 • Regulier ticket

  € 127,95
  Btw: +€ 26,87 Btw+€ 3,87 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page